Kebap Nasıl Yapılır?
EV YAPIMI KEBAP NASIL YAPILIR?
MALZEMELER:
- 1 kg kıyma
- 150 gr kuyruk yağı
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı nane
YAPILIŞI:
Malzemelerimizi akşamdan iyice yoğurup sabaha kadar dolapta dinlendiriyoruz. Ateşimizi yakıyoruz. Mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp elimizi suyla ıslatıp kebap şişine yayıyoruz. Hazırladığımız kebabı mangala koyuyoruz. Kebap ısısını alıp yağı erimeye başlayınca hemen ekmeğe yağını basıp tekrar pişmeye bırakıyoruz. Yağını almazsak kebap şişte durmaz. Kebap kızarınca mangaldan alıyoruz.
AFİYET OLSUN...
Görüş ve önerilerinizi buradan paylaşan
YanıtlaSilMalzemeleri yazmamışsın
YanıtlaSilgüzel olmuş ama yazı tipi kötü
YanıtlaSilGüzel olmuş.
YanıtlaSilolsa da yesek
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilinsanı öldürdünüz
YanıtlaSilÇok güzel olmuş olsada yesek.
YanıtlaSilCanım çekti
YanıtlaSil